Appie App - We zoeken bètatesters!


Reputatie 4
  • 12 april 2017
Wij zijn op zoek naar bètatesters voor de nieuwe Appie app! Vind je het leuk om te testen en mee te denken en om daarmee alvast een preview te krijgen van de nieuwe app? Vul dan het formulier in en ontvang via e-mail een eerste testversie van de nieuwe Appie-app.

Heb je een iPhone 4S (of nieuwer)? Klik hier.
Android-gebruikers klikken hier.

Enkele werkdagen nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een downloadlink.

Praat in dit topic mee en deel je ervaringen met de nieuwe Appie App!

3 reacties

En....waar klikken MS Windows W10 mobile gebruikers?

Reputatie 4
Hi Charles, ik las in het topic over de zelfscanner al dat je de Windows phone app mist. Ik heb nagevraagd of die er komt en laat het je weten.

Celine,
Dank voor je reactie. Voor je informatie. Het gaat om de Windows W10 mobile gebruikers. Windows Phone wordt al lang niet meer geleverd.
Windows mobiele gebruikers hebben een smartphone Lumia 950 of 950XL of een tablet genaamd Surface en beide apparaten hebben de nieuwste technieken op het gebied van irisscan, draadloos contact etc. De apparaten communiceren dan ook naadloos met de PC's. Grote instellingen als Ziggo, SNS bank en ING bank etc etc maken hiervoor ook de Android apps geschikt voor deze apparatuur. Daar is weinig moeite voor nodig. Het is een aparte markt voor een aparte doelgroep. Meestal in gebruik bij werkenden die dan naadloos met kantoren uitgerust met Windows PC's kunnen communiceren. De doelgroep zijn dus niet de spelers van game apps. De Lumia's zijn draadloos op te laden en kunnen aan een beeldscherm en toetsenbord gekoppeld worden om zelfs als een PC te kunnen functioneren. Helaas zijn nog vele IT mensen onbekend met dit fenomeen.

Nogmaals dank voor je follow up.

Reageer