Houd je Grillboekje bij en maak kans op een Billy BBQ!


Reputatie 1
  • 16 juni 2017
Sta jij ‘s ochtends vroeg al te vlammen in de keuken (zodat de marinade lekker lang kan intrekken natuurlijk), en kan je niet wachten om na werktijd de barbecue aan te slingeren? Open je grillboek in de Barbecuemmunity! Dan maak je meteen kans op een Barbecook Billy BBQ. Billy is je ideale barbecuevriend; hij gaat graag met je mee op pad. Zo kan je overal je grillkunsten vertonen.

Wat is een grillboek?
Je opent je grillboek in een eigen topic. Geef het een naam, bijvoorbeeld 'Grillboek van Bart.' (je hebt hiervoor een account nodig, dit heb je zo aangemaakt door in te loggen met Facebook).
Ga je barbecuen? Laat dan in je grillboek weten wat je hebt gemaakt! Was het voor een grote groep, of voor het gezin? En heb je nog grill-tips voor de lezers thuis? Foto's maken je grillboek extra leuk!

Aan het einde van het seizoen kun je met veel plezier terugkijken op al je barbecuemomenten. En wie weet hou jij er zo'n toffe barbecue aan over!

1 reactie

Reputatie 2
Ik heb mijn Grillboek toegevoegd hoor: https://community.ah.nl/de-barbecuemmunity-85/grillboekje-van-sander-2136/index1.html

🍗 🍴

Reageer